nieuw2016

Hoe word je ouder/coach van het jaar 2015/16?

Je bent ouder/trainer en/of ouder/coach van een jeugdteam.

Je hebt steunbetuigingen van jouw spelers gekregen.

Je hebt steunbetuigingen van de ouders van jouw spelers gekregen.

Je hebt een hoge beoordeling van Stichting Jeugdsport gekregen (d.m.v. een ‘mystery assessment’).

Je hebt een hoge beoordeling van jouw vereniging gekregen (download het beoordelingsformulier).

Je hebt een duidelijke visie over coaching en jeugdsport en over het ontwikkelen van jouw team.

Er zijn twee categorieën

Ouders die kinderen coachen in de leeftijd van 5-8 jaar,

Ouders die kinderen coachen in de leeftijd van 9-12 jaar.

Wat valt er te winnen?

De titel ouder/coach van het jaar 2015/16!

Een 3-daagse* sportclinic in Trainingcentrum Sauerland in Winterberg-Mollseifen

voor het hele team (incl. begeleiders) op basis van volpension!

Stuur een e-mail naar info@stichtingjeugdsport.nl

en je ontvangt alle informatie.

sauerdef

Het trainingcentrum ligt in het pittoreske dorpje Walddorf Mollseifen (650m NN), midden in de ongerepte natuur van het Hoog-Sauerland op 20 kilometer afstand van Winterberg. De locatie is zowel met de auto (vanaf Utrecht circa 320 km) als ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Het trainingcentrum heeft vijf ruime, comfortabel ingerichte appartementen, twee ruime vergaderzalen, een bibliotheek en een fitnessruimte. Het trainingcentrum is geschikt voor groepen tot 20 personen. Bekijk hier de foto’s van het trainingcentrum.

* vrijdag t/m zondag, donderdagavond eventueel aankomst.