Hoe kunt u de doelen van Stichting Jeugdsport ondersteunen?

U kunt een link op uw website naar de website van Stichting Jeugdsport plaatsen.
U kunt vanuit een MVO doelstelling het logo van Stichting Jeugdsport op uw website plaatsen. Download hiervoor het logo.
U kunt op uw social media een bericht plaatsen over Stichting Jeugdsport met een verwijzing naar de website van Stichting Jeugdsport.
U kunt ledenkaarten van een sportvereniging sponsoren. Zie voorbeeld ledenkaart.
U kunt in uw verenigingsblad aandacht schenken aan Positief Coachen of een van de ander thema’s op deze website.
U kunt het PCEVS logo op de website van uw vereniging plaatsen om te laten zien waar de vereniging voor staat. Download het logo.
U kunt binnen uw vereniging het Positief Coachen Programma geven aan trainers, coaches en team(bege-)leiders.
U kunt lesprogramma’s ontwikkelen voor Stichting Jeugdsport.
U kunt de poster ‘Rechten van het sportend kind’ in de kantine van uw sportvereniging ophangen. Download de poster.
U kunt T-shirts sponsoren voor een sportvereniging. Zie voorbeelden T-shirts.
U kunt bierviltjes met slogans of modellen van Stichting Jeugdsport laten bedrukken voor een sportvereniging. Zie voorbeeld bierviltjes.
U kunt het verkeersbord ‘Ssst… Sportieve Zaterdagen’ voor een sportvereniging sponsoren. Zie voorbeeld verkeersbord.
U kunt het zakboekje ‘Tools en modellen Positief Coachen’ van Stichting Jeugdsport laten drukken en verspreiden binnen een sportvereniging.